Carport

CARPORT MED FOKUS PÅ DINE BEHOV

Mangler du et sted bilen kan stå i læ? I det kolde og våde Danmark kan det være dejligt og for nogen nødvendigt med en carport der kan skærme for det dårlige vejr. Hos Martin Aggesen har vi erfaring med konstruktion af carporte af flere forskellige typer. Skal du have en simpel carport kun til bilen eller er du på udkig efter lidt mere opbevaringsplads og måske endda et skur på siden. Vi kan hjælpe dig med en carport der passer lige til lige præcis dine behov.

FORDELE VED EN CARPORT

Da vi i Danmark ofte har vejr i den mere urolige og våde afdeling er det en god idé at investere i en carport. En carport vil beskytte din bil imod naturens kræfter og holde den i god stand, langt ud i fremtiden. I dag er det normalt at bo tæt, på arealer der ikke tillader en garage. En carport fylder derimod ikke meget da det grundlæggende ikke er mere end 4 bjælker og et tag. Derfor kan carporten tilpasses de fleste hjem. Så leder du efter en løsning der kan beskytte bilen mod vejret og som ikke kræver en masse plads? Så er carporten måske lige løsningen til dig. Vi tilbyder konstruktion af carporte i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN CARPORT

Leder du efter en dygtigt tømrer der har erfaring med konstruktion af carporte? Vi tilbyder et lækkert håndværk og stabilt produkt til alle vores kunder. Er du klar til at få drømmen om en flot carport realiseret er du velkommen til at give os et kald på 21 42 84 33. Du kan også skrive til os på e-mail info@martin-aggesen.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på en flot og funktionel carport der passer til dine behov.