Ombygning

Hos Martin Aggesen har vi i længere tid udført næsten alt indenfor ombygning, vedligeholdelse og istandsættelse af din ejendom, for både privat og erhverv. Står du og har kig på en væg der kunne trænge til en hammer, hjælper vi gerne til. Ombygning er en meget nyttig måde at få mere ud af eksisterende kvadratmetre på grunden. Ældre bygninger har ofte en forfærdelig indretning der ikke benytter pladsen ordentligt, det kan en ombygning lave om på. Nedlægning af diverse vægge kan gøre en verden af forskel for ejendommens indvendige udtryk. Så har du brug for en erfaren tømrer der specialisere i ombygninger har du fundet det helt rette. Vi hjælper med projekter i alle størrelser og glæder os altid over at kunne hjælpe vores kunder.

OMBYGNING I HØJ KVALITET

Når du betaler for ombygning eller andet er det vigtigt at kvaliteten af arbejdet er i top. Der er ikke noget værre end når man føler pengene kunne være bedre brugt. Vi sætter en ære i vores arbejde og gør alt for at du undgår fortrydelser. Vi sørger for altid at lytte til vores kunder så deres behov altid kommer i første række og så resultatet derfor stemmer overens med forventningerne. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og udføre arbejdet til konkurrencedygtige priser. Har ud brug for vores hjælp med en professionel ombygning af din ejendom er du mere end velkommen til at give os et kald.

OMBYGNING I VAMDRUP OG KOLDING

Vi har i længere tid hjulpet flere kunder i Vamdrup, Kolding og omegn med ombygning, tagdækning, og meget andet. Bor du i området og har brug for hjælp med det ene eller det andet er vi ledige og klar til at hjælpe dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN OMBYGNING

Skal du have ombygget et værelse, stuen eller hele huset? Vi har hjulpet flere kunder med mange former for ombygninger. Har du brug for hjælp kan du give os et kald på telefon 21 42 84 33. Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail info@martin-aggesen.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på en ombygning.