Tagdækning

TAGDÆKNING OG RENOVERING AF TAG

Trænger dit hus til nyt tag eller skal det nuværende renoveres? Hos Martin Aggesen står vi altid klar til at udfører kvalitets tagdækning eller renovering af tag. Vi har mange års erfaring med diverse opgaver inden for tagdækning, så vi kan helt sikkert også lægge dit nye tag, lige som du ønsker det.

Når du vælger os til at stå for din tagdækning, får du en samarbejdspartner der lægger stor ære i solidt håndværk, overholdelse af deadlines, gode priser samt en grundig oprydning så du blot står tilbage og kan nyde dit nye tag.

TAGDÆKNING I VAMDRUP OG KOLDING

Vi udføre tagdækning i flere områder og har hjulpet kunder i både Kolding, Vejle og Vejen. Har du brug for hjælp med tagdækning eller renovering af taget, arbejder vi dog primært i Vamdrup og Kolding. Har du spørgsmål til arbejdet er du velkommen til at kontakte os, så vi kan få et produktiv snak om dine behov.

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Mange ved måske ikke hvilken stand deres tag er i. Det er vigtig at efterse dit tag og undertag en gang imellem, så man undgå uforudsete problemer eller skader. Vi kan hjælpe dig med at gennemgå taget, for mangler og fejl, så vi kan danne os et overblik over tagets stand. Hvis der er skader eller problemer der skal udbedres, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på renovering af taget eller udskiftning af taget.

FORLÆNGET LEVETID MED TAGRENOVERING

I mange tilfælde er det ikke ideelt at udskifte hele tagdækningen. Når vi laver tagrenovering, gennemgår vi tagets stand og giver dig et overblik over dets stand og hvilke muligheder du har. Det er vigtigt at give kunden et overskueligt overblik over husets stand, så man får truffet den helt rette beslutning.

Når man laver renovering af taget, kan man i nogle tilfælde forlænge tagets levetid i 10-20 år, derfor er det ikke altid den rette løsning bare at ligge helt nyt tag.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TAGDÆKNING

Er du i tvivl om det er tid til ny tagdækning eller om taget trænger til en gennemgående renovering, så kontakt os via vores kontaktformular eller ring til os på 21 42 84 33 så kan vi aftale en tid til en gennemgang af dit tag og komme med et uforpligtende tilbud på tagdækningen eller tagrenoveringen.