Tagdækning og renovering af tag

Trænger dit hus til nyt tag eller skal det nuværende renoveres? Hos Martin Aggesen står vi altid klar til at udfører kvalitets tagdækning eller renovering af tag. Vi har mange års erfaring med diverse opgaver inden for tagdækning, så vi kan helt sikkert også lægge dit nye tag, lige som du ønsker det. 

Når du vælger os til at stå for din tagdækning, får du en samarbejdspartner der lægger stor ære i solidt håndværk, overholdelse af deadlines, gode priser samt en grundig oprydning så du blot står tilbage og kan nyde dit nye tag.

Forlæng tagets levetid med tagrenovering

I mange tilfælde er det ikke ideelt at udskifte hele taget. Når vi laver tagrenovering, gennemgår vi tagets stand og giver dig et overblik over dets stand og hvilke muligheder du har. Det er vigtigt at give kunden et overskueligt overblik over husets stand, så man får truffet den helt rette beslutning.

Når man laver renovering af taget, kan man i nogle tilfælde forlænge tagets levetid i 10-20 år, hvorfor det ikke altid er den rette løsning bare at ligge helt nyt tag.

Skal dit tag tjekkes?

Er du i tvivl om det er tid til ny tagdækning eller om taget trænger til en gennemgående renovering, så kontakt os via vores kontaktformular eller ring til os på 21 42 84 33 så vi aftale en tid til en gennemgang af dit tag og komme med et tilbud på tagdækningen eller tagrenoveringen.

Har du spørgsmål til mig?

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Martin Aggesen
Fløjbjergvej 7, Ødis, 6580 Vamdrup
CVR: 30638786

 

Kontaktinfo

Telefon: 21 42 84 33
E-mail: info@martin-aggesen.dk