Renovering

STOR ERFARING MED RENOVERING

Trænger dit hus til en renovering? Har du noget specifikt i tankerne til renoveringen eller har du brug for hjælp og rådgivning? Uanset hvor langt du er i processen kan vi hjælpe med opgaven. Vi har stor erfaring indenfor tømrerfaget og renoveringer i både store og små omfang. Ved større renovationer er det ofte nødvendigt med en byggetilladelse og dokumentation for om arbejdet er udført ordentligt. Har du brug for det kan vi hjælpe dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse og de dokumenter, som skal sendes.

RENOVERING I VAMDRUP OG KOLDING

Vi har hjulpet flere kunder med renovering og meget andet i Kolding og byer længere ind i Midtjylland igennem årene. Har du brug for hjælp med renovering eller andet tømrer relaterede opgaver, arbejder vi primært i Vamdrup og Kolding. Men ligger din opgave i nærheden som f.eks. Vejen eller Vejle tager vi gerne køreturen.

RENOVERING I HØJ KVALITET

Når vi udføre renovering af din ejendom kan du regne med et veludført arbejde. Vi sætter en stor ære i vores arbejde og benytter kun de bedste materialer til arbejdet. Har du brug for rådgivning og vejledning til arbejdet tilbyder vi naturligvis også det. Kundens tilfredsstillelse og glæde over det færdige resultat betyder alt for os og vi vil derfor gøre alt for at opnå det. Så hvis du leder efter en tømrer der ikke går på kompromis med kvaliteten af arbejdet har du fundet det helt rette.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ RENOVERING

Har du brug for hjælp med renovering af din ejendom, finder du ikke en bedre løsning end Martin Aggesen. Vi udføre arbejdet til konkurrencedygtige priser og i god kvalitet. Giv os et kald på telefon 21 42 84 33. Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail info@martin-aggesen.dk eller via vores kontaktformular, så give vi et uforpligtende tilbud på en renovering.