Terrasse

Få designet terrasse hos os

Hos Martin Aggesen tilbyder vi flotte og professionelt byggede terrasser. Går du og drømmer om en flot træterrasse der kan give dit hus et helt nyt og friskt udtryk? Vi har stor erfaring med alt indenfor tømrerfaget, det gælder også terrasser. Når du overvejer at bygge en terrasser er det rart at kende til mulighederne da der er en del.

Den traditionelle terrasse ligger på siden af huset ud til haven hvor man kan benytte den fuldt ud om sommeren. Andre foretrækker en tagterrasse hvor terrassen er på et højere niveau så man kan se ud over sin have og resten af naboernes grunde. Afhængig af hvilken præference man har er begge løsninger gode på hver deres måde.

FLOTTE TRÆTERRASSER I VAMDRUP OG KOLDING

Har du brug hjælp til at bygge din terrasse i Vamdrup, Kolding eller omegn er du velkommen til at give os et kald. Vi sætter en stor ære i vores arbejde og gør en stor indsats for at alle vores kunder bliver tilfredse.

Vi hjælper dig med at finde ud af hvordan terrassen skal se ud. Vi kan hjælpe med idéer og skitser på hvordan din terrasse skal udformes. Vi arbejder med kvalitetsmaterialer og omhyggeligt udført arbejde, så du er sikret en terrasse, som holder i mange år.

TRÆSORTER OG MATERIALER TIL TERRASSEN

Ligesom en terrasse kan bygges på mange forskellige måder, kan den også bygges med mange forskellige træsorter. Intet afgøre terrassens udseende som træsorten du vælger, derfor er det vigtigt at vælge den helt rette. Skal din terrasse være mørk eller lys og skal den laves af komposit? Uanset hvilken løsning du vælger, kan vi laver en flot terrasse til dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN TERRASSE

Så hvis du står og har brug for hjælp med at bygge din drømme terrasse, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på 21 42 84 33. Du kan også skrive til os på e-mail info@martin-aggesen.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på en flot træterrasse.