Tilbygning

Hos Martin Aggesen har vi i længere tid tilbudt vores kunder tilbygning, ombygning, tagdækning og meget andet. Vores erfaring med tilbygning er bred, så drømmer du om en tilbygning til huset kan vi helt sikkert hjælpe dig.

HVAD KOSTER EN TILBYGNING

Før du begynder på noget som helst bør du få styr på økonomien af projektet. Det er svært at sige fra starten hvad en tilbygning kommer til at koste. Men som man danner sig et bedre overblik af materialer og projektets omfang begynder et billede at danne sig. Det er derfor vigtigt at danne sig et grundigt overblik over hvad alt kommer til at koste og sikre sig at man har nok på kontoen. På den måde undgår man en grim overraskelse når tilbygningen er færdig.

OVERVEJELSER FØR TILBYGNINGEN

Før vi påbegynder tilbygningen er det vigtigt først at få nogle ting på plads. Når man laver en tilbygning er det næsten altid nødvendigt med en byggetilladelse. Efterfulgt er det vigtigt at finde ud af hvilke materialer man skal bruge. Det er ofte her man benytter sig af sin byggerådgiver. Det er altid klogt at benytte materialer der matcher det eksisterende udtryk fra huset. Der er dog også tilfælde hvor pointen er at det skal se anderledes ud og det er derfor en del af designet. Uanset hvad er det en vigtig overvejelse at gøre sig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN TILBYGNING

Så leder du efter en erfaren tømrer der kan hjælpe med konstruktion og rådgivning når det gælder tilbygning, har du fundet den helt rette. Vi står klar til at hjælpe dig med enhver udfordring du står overfor byggemæssigt. Kontakt os på telefon 21 42 84 33, på e-mail info@martin-aggesen.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på en flot tilbygning der dækker alle dine ønsker og behov.