Tilbygning

Mangler i plads?

Hos Martin Aggesen har vi i længere tid tilbudt vores kunder tilbygning, ombygning, tagdækning og meget andet. Vores erfaring med tilbygning er bred, så drømmer du om en tilbygning til huset kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Tilbygning kan være en rigtig god løsning for mange. En tilbygning kan skabe den nødvendige plads i måtte mangler, uanset om det er et ekstra børneværelse, ekstra toilet eller kombineret med en ombygning.

Vi lytter til jeres behov og i samarbejde finder vi frem til den helt rigtige løsning for jer, så i får den ekstra plads i drømmer om. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen og vi står gerne for alt koordinering mellem fagfolk.

HVAD KOSTER EN TILBYGNING?

En tilbygning kan være en økonomisk fordel for rigtig mange. En tilbygning vil ofte øge husets værdi, og skabe den nødvendige plads i har brug for. Det vil også være en fordel for mange at kunne blive boende, uden at skulle flytte, derfor er en tilbygning ofte tiltalende, da man kan skabe den nødvendige plads. Prisen på en tilbygning er mindre end at bygge nyt hus. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på en tilbygning, når vi kender dine ønsket og omfanget af tilbygningen. Vi hjælper dig gennem processen og skaber overblik, så du ikke skal bekymre dig om håndværkere.

Ring til os

OVERVEJELSER FØR TILBYGNINGEN

Før vi påbegynder tilbygningen er det vigtigt først at få nogle ting på plads. Når man laver en tilbygning er det næsten altid nødvendigt med en byggetilladelse. Efterfulgt er det vigtigt at finde ud af hvilke materialer man skal bruge. Det er ofte her man benytter sig af sin byggerådgiver. Det er altid klogt at benytte materialer der matcher det eksisterende udtryk fra huset. Der er dog også tilfælde hvor pointen er at det skal se anderledes ud og det er derfor en del af designet. Uanset hvad er det en vigtig overvejelse at gøre sig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EN TILBYGNING

Så leder du efter en erfaren tømrer der kan hjælpe med konstruktion og rådgivning når det gælder tilbygning, har du fundet den helt rette. Vi står klar til at hjælpe dig med enhver udfordring du står overfor byggemæssigt. Kontakt os på telefon 21 42 84 33, på e-mail info@martin-aggesen.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på en flot tilbygning der dækker alle dine ønsker og behov.