Forsikringsskader

Hjælp til forsikringsskader

Skulle du være uheldig at skaden er sket og du skal have fastlagt omfanget af skaden i forbindelse med en forsikringssag, det kunne være en oversvømmet kælder eller lignende, så er vi hos Martin Aggesen altid behjælpelige.

Vi har i mange år arbejdet med forsikringsskader og kender derfor til diverse processer og kan fungere som sparringspartner i forbindelse med udredning og istandsættelse i forbindelse med forsikringsskader.

Det kan virke som en uoverkommelig opgave at få styr på det hele i forbindelse med forsikringsskader, så hos Martin Aggesen gør vi vores for at give dig overblik over situationen.

Udbedring af forsikringsskader

Vi laver fuld istandsættelse af huse og bygninger, hvilket også gør at vi kan klare enhver forsikringssag hvis skaden er sket.

Det kan være meget omfattende og give store gener for familier der står med forsikringsskader. Derfor gør vi alt for at forløbet bliver en tryg og behagelig oplevelse.

I de tilfælde hvor det er muligt, udbedre vi ikke kun skaden, vi gør også vores for at du så vidt muligt undgår lignende skader i fremtiden.